Broby El ApS

Broby El ApS

Læs mere her om hvordan Post Nord sparer en halv million om året ved at skifte til LED-belysning.
Det kan også blive dig! Nyheder

Din lokale el installatør

Din lokale el installatør

Velkommen til Broby EL.

Vi løser alle installations- og reparations opgaver inden for el-området. Læs mere om Broby El ApS

Broby El ApS

Broby El ApS

HUSK!

At når du handler med os, så kan du få håndværkerfradrag! Læs mere her

Til Private tilbyder vi…

Når du lige står og mangler en elektriker, så kan vi:

  • Alm. installationsarbejde
  • IHC installationer
  • Antenne-, telefon- eller netværks installationer
  • Spot belysning – inde og ude
  • LED belysning
  • Alarm til boligen
  • Levering og montering af hvidevarer
  • Solcelleanlæg – levering og montering

Vi bestræber os i høj grad på at yde den bedste service både før, under og efter en opgave. Vi kan som regel yde en hurtig og kompetent service og i de fleste tilfælde udføre opgaverne på stedet, da vores biler altid er opdateret med de mest almindelige el-materialer.
Vores stabile stab af elektrikere kender kunderne og deres installationer. Derfor prioriterer vi også, at de samme medarbejdere servicerer deres ”egne” kunder.
Vi udføre mange forskellige opgaver for den private kunde og kan derfor rådgive og vejlede dig i forskellige løsninger – ingen opgave er for lille til os!

Nybyg:
Skal du have bygget nyt hus, sommerhus, lavet en tilbygning el. lign. – Så lad os hjælpe dig med elinstallationerne. Vi styre projektet og rådgiver dig med alt lige fra placering af stikkontakter til belysning. Det er vigtigt at man gør sig nogle tanker omkring sin indretning, når man beslutter hvor installationerne skal være.

Hvidevareservice:
Vi tilstræber at løse problemet samme dag, hvis dine hvidevarer går i stykker. I tilfælde af at vi ikke har reservedelen på lager, hjælper vores leverandører med at få disse frem til den efterfølgende dag.
Vores montører vil altid oplyse dig om hvorvidt det bedst kan betale sig at reparere eller købe nyt – inden opgavens begyndelse.
Ønsker du at skifte til nyt eller kan dine hvidevarer ikke repareres har vi altid billige hvidevarer på vores webshop. Vi kan hjælpe med levering og montering, så du ikke skal røre en finger.