Broby El ApS

Broby El ApS

Læs mere her om hvordan Post Nord sparer en halv million om året ved at skifte til LED-belysning.
Det kan også blive dig! Nyheder

Din lokale el installatør

Din lokale el installatør

Velkommen til Broby EL.

Vi løser alle installations- og reparations opgaver inden for el-området. Læs mere om Broby El ApS

Broby El ApS

Broby El ApS

HUSK!

At når du handler med os, så kan du få håndværkerfradrag! Læs mere her

Lamper og LED-belysning Derfor skal du vælge LED belysning!

I takt med at der i gennem de senere år, er kommet mere fokus på godt arbejdsmiljø, er der også kommet mere fokus på LED belysning. På trods af det er der stadig mange mennesker som stadig ikke ved hvilken forskel der er på LED og f.eks. halogen-pære og lysstofrør.

LED-belysning er en lyskilde, som giver både et mere naturligt lys og er langt billigere i drift end mange andre lyskilder på markedet. Derudover har det også den bonus ved at skifte til LED belysning at du kan skabe et bedre indeklima.

Levetid

En LED pære har betydelig længere levetid end øvrige lyskilder på markedet. Ligesom mange andre produkter på markedet findes LED pære også i forskellige kvaliteter, men typisk vil de holde ca. 10-25 år afhængig af kvaliteten. Skemaet nedenfor viser forskellen i forhold til andre lyskilder.

Lyskilde Levetid
Glødepære 1 år Eller 1.000 timer
Spare pære 6-10 år Eller 6.000-10.000 timer
Halogenpære 2 år Eller 1.500-2.000 timer
LED 15-25 år Eller 15.000-25.000 timer
Kelvin

En anden væsentlig detalje er også at LED pære tænder med det samme modsat spare pære, så du med det samme har den rette belysning. En af de måde du kan sikre at få den rette belysning er bl.a. ved at kigge på Kelvin – ligger det mellem 3.000 -4.5000, så får du mest neutrale lys. Jo lavere Kelvin desto varmere lys.

Pris

Nedenstående tabel viser prisforskellen. Det elementære er jo selvfølgelig at indkøbsprisen LED pære er væsentlig højere end de øvrige lyskilde, men forestil dig at du først skal skifte LED pære om 15-25 år!?

Glædepære Halogen-glødepære Spare pære LED-pære
Indkøbspris i kr. 15,- 30,- 50,- 100,-
El udgift pr. år i kr. 88,- 67,- 21,- 14,-
El udgift over 10 år i kr. 880,- 710,- 210,- 140,-

På vores webshop kan du finde et stort udvalg af LED-belysning. Det kan du gøre ved at klikke her.

Brug for hjælp til at finde den helt rigtige belysning i dit hjem eller virksomhed? Vi finder den helt rigtige lampe eller total løsning, som passer til dit behov. Kontakt os i dag på telefon 62 63 13 34.

Lamper & Belysning

Vi ved, at det rigtige lys det rigtige sted er yderst vigtigt. Det er også vigtigt at få det energirigtige lys, så man sparer mest muligt på energien.

I vores webshop har vi et velassorteret udvalg af designerlamper og LED lamper. Vi kan rådgive dig – hvad enten du mangler inspiration eller blot ønsker den bedste belysning i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Din udendørs belysning kan både være praktisk men ikke mindst dekorativ. Det kan være praktisk at have lys ved skraldespanden, ved postkassen, skuret, trappen til kælder men utrolig flot med lys i haven – så kan man også få glæde af den i de mørke vintermåneder.

Hvis du mangler professionel rådgivning eller inspiration til have design og belysning, samarbejder vi med “Grønne Streger”, som du er velkommen til at kontakte.