Skip to the content

Energioptimering til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi kan hjælpe dig med at finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed. 

Du kan også selv gøre små ting i hverdagen, der kan have en stor effekt – for eksempel udskifte halogenspots og glødepærer til LED lyskilder, skifte gammelt elektronisk udstyr ud med nyt og slukke for alle de apparater, du ikke bruger. 

Vi rådgiver dig om om hvordan du bedst kan optimere på energien. 

Kontakt os for et tilbud på 6263 1334.

Varmepumpe luft til luft

Varmepumpe luft til luft

Luft til luft varmepumper er en energibesparende varmekilde. Det avancerede system sikrer hurtig opvarmning og fungerer samtidig som effektiv aircondition om sommeren, så du får et behageligt indeklima året rundt. Luft til luft varmepumpen mindsker også fugt og støvdannelse i fritidsboliger og andre huse, der ikke bruges ofte.

Læs mere her 

Varmepumpe luft til vand

Varmepumpe luft til vand

Maksimal komfort, effektivitet og lave energiomkostninger.

Står du overfor at skal udskifte din nuværende varmekilde, så kan en luft til vand-varmepumpe være et godt og energibesparende alternativ. Det giver en perfekt indendørstemperatur og forsyner hjemmet med varmt vand. 

Læs mere her 

Ventilation med varmegenvinding

Ventilation med varmegenvinding

Ventilation er nødvendigt for at undgå mug, svamp og råd. En decentral ventilation med varmegenvinding er en virkningsfuld løsning og giver din bolig et sundt indeklima. Det kan bruges i alle rum og skaber en bolig i balance, og kan specielt anbefales til brug i kældre.

Læs mere her 

Solceller

Solceller

Solceller giver overskud på energikontoen.

Prisen på strøm er stigende, og det gør solceller interessante for boligejere. Tilbagebetalingstiden er nu på omkring 10-14 år, og solcelleanlæg har en minimum levetid på 25 år. Når solen er fremme, uanset årstid, producerer cellerne strøm. 

Kontakt os

Ring til os på tlf. 62 63 13 34

så tager vi en snak om opgaven og giver dig et tilbud, hvis du ønsker det.