Skip to the content

Få en effektiv luft til luft varmepumpe til boligen eller sommerhuset. 

En luft til luft varmepumpe er en rigtig god løsning som supplerende varmekilde til boligen eller som eneste varmekilde i sommerhuset. Hos Broby El forhandler vi bl.a. Panasonic, LG, Bosch og Mitsubishi varmepumper, der er tilpasset det danske klima med høj kvalitet, lang levetid og en kort tilbagebetalingstid. 

Kontakt os

Vi lever af glade Fynske kunder.

Vi lever af glade Fynske kunder.

Vi servicerer hver dag mange fynske familier og virksomheder og sætter en stor ære i at udføre vores arbejde så godt som overhovedet muligt.

Dygtige fagfolk der kan sit kram.
Kontakt os hvis du går med tanker om en ny varmepumpe til boligen eller sommerhuset. Vores folk er dygtige, veluddannede og vellidte af vores kunder. Det er din garanti og tryghed for god service og veludført arbejde.

Hos os er hjælpen altid tæt på.
Broby El holder til i Brobyværk helt centralt beliggende på Fyn. Derfor er vi altid tæt på vores kunder og kan hurtigt komme ud, hvis du har behov for et besøg. Vi er kun et telefonopkald væk.

Luft til luft varmepumpe til boligen.

Luft til luft varmepumpe til boligen.

Hos Broby El får vi mange henvendelser fra kunder, der ønsker en varmekilde til f.eks. udestuer, værksteder, kældre eller andre rum, hvor der i forvejen ikke er centralvarme. Her er en luft til luft varmepumpe en optimal løsning og langt mere økonomisk, end hvis man sætter en el-radiator op.

Har du et mindre hus i et plan med et mindre varmebehov, kan du tilmed bruge varmepumpen som din primære varmekilde til rumopvarmning. En anden mulighed er at bruge varmepumpen som supplement til f.eks. naturgas, pille- og oliefyr.

En luft til luft varmepumpe er nem at installere, og det tager normalt 1 arbejdsdag for en fagmand at installere en varmepumpe. Herefter har du miljørigtig og billig varme og ikke mindst et bedre indeklima med renere luft, reduktion af støvpartikler og fugt.

Perfekt til sommerhuset.

Perfekt til sommerhuset.

I sommerhuse, som kører på elvarme, er denne type varmepumpe det perfekte valg. Der er flere gode grunde til, at varmepumper er oplagte valg. Ud over at den kan sørge for rumopvarmning, har de fleste også indbygget aircondition, som din familie eller dine gæster vil elske hen over sommeren. 

Med et Wi-Fi modul kan du fjernstyre varmepumpen ved hjælp af din mobil og sørge for, at der altid er varme på, når I ankommer til sommerhuset. Sidst men ikke mindst kan du om vinteren køre med vedligeholdelsesvarme (8-10 grader), sådan at du undgår den kedelige "kælderlugt", fugt og frosne vandrør.

Hos Broby El installerer vi hvert år rigtig mange luft til luft varmepumper på hele Fyn, og sommerhusejerne har virkeligt fået øjnene op for de mange fordele. Kontakt os hvis du vil høre mere.

Fordele med en luft til luft varmepumpe.
 • Miljørigtig og CO2 neutral varme
 • Store besparelser på varmeregningen
 • Fremstillet til det nordiske vejr
 • Billigste type varmepumpe
 • Nem og billig installation
 • Holder dit sommerhus frostfrit
 • Aircondition
 • Bedre indeklima
 • Lydsvag
Vores nye varmepumpe giver udover billig varme også et bedre indeklima i vores havestue.

Vi kontaktede Broby El, da vi havde et behov for noget supplerende varme til vores havestue. Efter en snak med Jesper blev vi enige om en løsning med en luft til luft varmepumpe. Vi har været yderst tilfredse, og vi kan i dag opholde os i havestuen året rundt. Ud over at give en billig varme hjælper varmepumpen også til et bedre indeklima med bl.a. mindre fugt og kondens.

Ib Lindekilde - Vester Åby

Broby El installerer og servicerer luft til luft varmepumper på hele Fyn.

Hos Broby el har vi stor erfaring i varmepumper og installerer og servicerer hvert år mange luft til luft varmepumper på Fyn. Hos os får du faglig rådgivning af professionelle fagfolk, der har prøvet det mange gange før. At være et lokalt elfirma forpligter, og vi går rigtigt langt for at give vores kunder den allerbedste service. Det giver dig en tryghed at handle lokalt med os, og du er sikker på, at den kompetente hjælp altid er tæt på.

FAQ

Markedet for luft til luft varmepumper er kæmpestort, og det kan være svært at gennemskue, hvad der er det bedste køb. Det er klogt at gå efter en anerkendt producent, som kan stå inde for holdbarhed, ydelse og garanti. Derfor anbefaler vi normalt ikke at gå efter byggemarkedernes meget billige varmepumper. Disse bliver ofte i længden de dyreste på grund af kort levetid og ringe udnyttelse. Prisen for en effektiv luft til luft varmepumpe inkl. montering ligger typisk fra 15.000 - 20.000 kroner. Vi har valgt primært at sælge Panasonic, LG, Bosch og Mitsubishi varmepumper netop for at kunne tilbyde dig den bedste kvalitet og et produkt, der skal kunne holde i mange år.

Varmepumpen fungerer ved at den tager varme fra den omkringliggende luft og omdanner den til varme inde i huset. Varmepumpen er opbygget med en ude del og en inde del, som for det meste er placeret i det rum, hvor du skal bruge varmen. Når først varmepumpen er monteret af en certificeret montør, er installationen stort set vedligeholdelsesfri. Dog skal du huske, at der skal foretages et årligt lovpligtigt eftersyn. 

Nej, det må du som udgangspunkt ikke. En varmepumpe skal monteres af en certificeret montør, for at du kan få en lovlig installation. På den måde sikrer du dig også en optimal drift af anlægget, lang levetid, samt at du fortsat har en garanti på varmepumpen.

Pakkeløsning: Panasonic luft til luft varmepumpe inkl. standard installation

Panasonic NZ25VKE - perfekt til supplerende varme til boligen eller i sommerhuset

 • Energiklasse A++
 • SCOP 4,6
 • Vedligeholdelsesvarme (trinløs +8/+15)
 • Kompatibelt med internetstyring
 • Aircondition til sommerhuset
 • Tilpasset det nordiske klima (ned til -25grader)
 • Garanti?
 • Finansiering?
 • Tilbehør?
15.995, -

Pris inkl. levering og standard installation

Panasonic luft til luft

Bestil et lovpligtigt årligt eftersyn.

Som du sikkert ved, skal din varmepumpe have et lovpligtigt årligt eftersyn. Vi har dygtige servicemontører, der kører på Fyn og kan sørge for, at din varmepumpe altid er i topform.  Ved at få efterset din varmepumpe sikrer du dig en optimal ydelse og en lang levetid. 

Få et uforpligtende tilbud af Broby El

Går du med tanker om en ny luft til luft varmepumpe enten til boligen eller sommerhuset, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra installation og efterfølgende service og eftersyn. Vi sørger for at din nye varmepumpe bliver monteret af en af vores dygtige, certificerede montører. Med os på holdet sikrer du dig, at du får en varmepumpe med en lang levetid og optimal driftsøkonomi. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os

Ring til os på tlf. 62 63 13 34

så tager vi en snak om opgaven og giver dig et tilbud, hvis du ønsker det.