Skip to the content

Kunderne er i centrum.

Når du er kunde hos Broby El – hvad enten det er enterprise, erhverv eller privat – er det vores fornemste opgave at give dig en positiv oplevelse med el-opgaven. Det betyder bl.a., at:

  • Du får el-arbejde af høj faglig kvalitet.
  • Du får udført arbejdet til tiden.
  • Du får konkurrencedygtige priser.
  • De aftalte betingelser bliver overholdt.
  • Du får professionel rådgivning.
  • Arbejdet er omfattet af Tekniqs Garantiordning.

Store og små el-opgaver løser vi lige godt

Broby El kan udføre langt de fleste elinstallations- og reparationsopgaver. Vores kunder tæller både entreprenører, bygherrer, erhvervsvirksomheder og private.

Vi har kompetencer indenfor privat- og erhvervsbyggeri (både som hovedleverandør og underleverandør), belysning, alarm- og overvågningsudstyr, el-automatik, hvidevarer samt servicering af privat- og erhvervskunder. Endvidere har vi stort fokus på energioptimering, herunder solcelleanlæg, varmepumper, LED-belysning m.m.

Et kompetent hold

Vores dygtige medarbejdere er en vigtig del af, at du som kunde får en positiv oplevelse ved at lade os udføre dit el-projekt. De er alle nøje udvalgt og lever op til vores høje krav om faglig dygtighed – og så er de nogle rare mennesker, der er til at snakke med.

Hver dag gør vores ca. 10 mand et godt stykke arbejde for vores kunder – og dermed for os. Derfor sætter vi stor pris på dem og deres indsats i vores firma.

Kontakt os

Ring til os på tlf. 62 63 13 34

så tager vi en snak om opgaven og giver dig et tilbud, hvis du ønsker det.