Skip to the content

Firmaprofil

Kunderne er i centrum.

Når du er kunde hos Broby El – hvad enten det er enterprise, erhverv eller privat – er det vores fornemste opgave at give dig en positiv oplevelse med el-opgaven. Det betyder bl.a., at:

  • Du får el-arbejde af høj faglig kvalitet.
  • Du får udført arbejdet til tiden.
  • Du får konkurrencedygtige priser.
  • De aftalte betingelser bliver overholdt.
  • Du får professionel rådgivning.
  • Arbejdet er omfattet af Tekniqs Garantiordning.

Store og små el-opgaver løser vi lige godt

Broby El kan udføre langt de fleste elinstallations- og reparationsopgaver. Vores kunder tæller både entreprenører, bygherrer, erhvervsvirksomheder og private.

Vi har kompetencer indenfor privat- og erhvervsbyggeri (både som hovedleverandør og underleverandør), belysning, alarm- og overvågningsudstyr, el-automatik, hvidevarer samt servicering af privat- og erhvervskunder. Endvidere har vi stort fokus på energioptimering, herunder solcelleanlæg, varmepumper, LED-belysning m.m.

El installation og service

Et kompetent hold

Vores dygtige medarbejdere er en vigtig del af, at du som kunde får en positiv oplevelse ved at lade os udføre dit el-projekt. De er alle nøje udvalgt og lever op til vores høje krav om faglig dygtighed – og så er de nogle rare mennesker, der er til at snakke med.

Hver dag gør vores ca. 10 mand et godt stykke arbejde for vores kunder – og dermed for os. Derfor sætter vi stor pris på dem og deres indsats i vores firma.

Kontakt os

Ring til os på tlf. 62 63 13 34

så tager vi en snak om opgaven og giver dig et tilbud, hvis du ønsker det.