Skip to the content

Få et bedre indeklima med ventilation med varmegenvinding.

Med ventilation med varmegenvinding opnår du flere fordele, der samlet set gør det til en rigtig god investering både for din pengepung, miljøet og ikke mindst indeklimaet i din bolig. Hos Broby El har vi rigtig gode erfaringer med et rums varmegenvinding, og vores kunder oplever bedre komfort, bedre indeklima og færre gener i form af fugt, mug og skimmel.

Kontakt os for et tilbud på 62 63 13 34.

Vi lever af glade Fynske kunder.

Vi lever af glade Fynske kunder.

Vi servicerer hver dag mange fynske familier og virksomheder og sætter en stor ære i at udføre vores arbejde så godt som overhovedet muligt.

Dygtige fagfolk, der kan sit kram.

At få installeret varmegenvinding er ikke nødvendigvis et "gør det selv projekt". Vores folk er dygtige, veluddannede og vellidte af vores kunder. Det er din garanti og tryghed for god service og veludført arbejde.

Hos os er hjælpen altid tæt på.

Broby El holder til i Brobyværk helt centralt beliggende på Fyn. Derfor er vi altid tæt på vores kunder og kan hurtigt komme ud hvis du har behov for et besøg. Vi er kun et telefonopkald væk.

Hvorfor er et rums ventilation med varmegenvinding en god ide?


Kender du problemet med fugt, skimmel og dårligt indeklima i boligen? Ja, det gør du sikkert, og særligt i ældre huse og i kældre er der behov for, at der dagligt bliver luftet ud, for at du kan opretholde et godt og sundt indeklima. Problemet er bare, at når der luftes ud så forsvinder den varme luft ud til gråspurvene. Det betyder store varmetab og ofte en forringelse af komforten i huset. Og en hel anden ting er, at du sikkert tit glemmer den daglige udluftning.

Hos Broby El ser vi ofte tilfælde med f.eks. kældre med fugtproblemer og dårlig lugt, der forringer kælderens komfort, og nogle gange gør den helt ubeboelig. Heldigvis er der en rigtig god løsning, som vi har gode erfaringer med, og som vores kunder er rigtig glade for.

Ved at installere et rums ventilation med varmegenvinding undgår du i stor grad dårlig lugt, skimmel, mug og fugtproblemer. Du får helt automatisk frisk luft ind i din bolig og behøver derfor ikke selv at skulle lufte ud. Og det smarte er, at op til (85%?) af den varme der er i den luft, der bliver suget ud, bliver genbrugt, så varmetabet er meget lille. Det er en løsning, der både sparer din tid og penge og giver et bedre og sundere indeklima i boligen.

 

 

 


Læs mere om DUKA ONE Pro 50+ her

Fordele med 1 rums ventilation med varmegenvinding

 • Billig løsning. der tjener sig selv hurtigt hjem
 • Undgå varmetab, da du så at sige genbruger varmen i huset
 • Sundere indeklima
 • Modvirker fugt, skimmel, mug og svamp
 • Nem installation
 • Øget komfort
 • Gør dit hus mere værd
Ventilation med varmegenvinding

FAQ

Hvis du tager et hurtigt kig på nettet, opdager du, at du kan få 1 rums varmegenvinding til under 2.000 kroner. Her gælder det, at du som regel får, hvad du betaler for, særligt i form af ydeevne og holdbarhed. Hos Broby El forhandler vi bl.a. DUKA, som vi synes har den kvalitet, ydeevne og holdbarhed, som vi gerne vil tilbyde dig som kunde. 

Som udgangspunkt må du gerne selv opsætte og installere varmegenvinding. Men ofte vil det være en god ide at få en autoriseret fagmand til at udføre el arbejdet og sørge for murgennemføringen. På den måde sikrer du dig en korrekt udført installation, og at det kører, som det skal. 

1 rums varmegenvindingvirker ved, at luft bliver suget ud, og frisk luft bliver suget ind i boligen. Det smarte er varmeveksleren, der kan genanvende den varme, der er i den luft, der bliver suget ud. På den måde kan man genbruge op til 95% af varmen, sådan at du undgår store varmetab, når der luftes ud.

Pakkeløsning: DUKA 1-rums ventilation med varmegenvinding inkl. montering

DUKA ONE Pro 50+ - Energisparende 1-rums varmegenvinding

 • Alt i en løsning
 • Perfekt til både hus, kælder, lejlighed og erhverv
 • Få et fantastisk indeklima
 • Meget høj genvindingsgrad - op til 95%
 • Reducerer radon og CO2
 • Effektiv og energibevidst udluftning
 • Nem montage, da der ikke skal installeres rør i boligen
 • Giver energibesparelse
 • Mange driftsfunktioner og inkl. fjernbetjening

 

8.595,-

Pris inkl. levering, standard installation og standard murgennemføring

DUKA ONE Pro 50+

Få et uforpligtende tilbud af din lokale autoriserede fagmand.

Hvis du vil vide mere om ventilation med varmegenvinding, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med et uforpligtende tilbud og professionel installation. Med os på holdet sikrer du dig faglighed og kompetent udført arbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Varmegenvinding

Kontakt os

Ring til os på tlf. 62 63 13 34

så tager vi en snak om opgaven og giver dig et tilbud, hvis du ønsker det.