Skip to the content

Serviceniveau og tilgang til arbejdet – det kan du forvente

Broby El er blandt vores kunder kendt for at levere kompetente installationsopgaver til tiden og for at overholde aftalte betingelser – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Det kommer du til at opleve, for vi bestræber os på at yde den bedste service både før, under og efter hver eneste opgave.

Hurtig: Vi kan som regel yde en hurtig og ordentlig service på stedet, da vores biler og montører altid er opdateret til opgaverne.

Fagfolk: Vi er fagfolk med mange års erfaring og kan rådgive og vejlede dig i forskellige løsninger, så du får det bedst mulige resultat.

Tryghed: Vores stabile og faglige stab af elektrikere kender kunderne og deres installationer. Derfor prioriterer vi også, at de samme medarbejdere servicerer deres ”egne” kunder.

Nybyg

Nybyg

Skal du have bygget nyt hus, sommerhus, lavet en tilbygning el.lign., kan vi styre projektet og rådgive dig om alt lige fra placering af stikkontakter til belysning. Det er vigtigt, at man gør sig nogle tanker omkring sin indretning, når man beslutter, hvor installationerne skal være. Vi kan også hjælpe dig med at finde de helt rigtige hårde hvidevarer.

Belysning

Belysning - lamper og LED

Det rigtige lys det rigtige sted betyder meget for stemningen i et rum og for, hvordan det er at opholde sig og leve i rummet – kan du se dine råvarer, når du laver mad; kan I hygge i stuen uden for hårdt eller blødt lys; kan du læse i sengen uden at forstyrre andre etc.

Udendørs belysning giver et indbydende indtryk og øger sikkerheden. Brug et skumringsrelæ eller bevægelsescensor for at spare på energien. 

Antenne, netværk og telefon

Skal du kobles på internettet eller har du problemer med modtagelse af dit tv-signal, så kan vi hjælpe dig.

Uanset om du modtager signalet fra egen antenne, fælles antenne, parabol eller kabel-tv-udbyder.

Vi udfører nye installationer eller reparerer de gamle.

Hvidevareservice

Vi ved, de er svære at undvære og derfor rykker vi hurtigt ud, hvis der opstår problemer med dine hvidevarer. Gerne samme dag. I tilfælde af at vi ikke har reservedelen på lager, hjælper vores leverandører med at få disse frem til den efterfølgende dag. 

El rapport

Skal du have udarbejdet en el-eftersynsrapport i forbindelse med hushandel eller fordi du ønsker at sikre dit hus, så er vi eksperter. 

Kontakt os

Ring til os på tlf. 62 63 13 34

så tager vi en snak om opgaven og giver dig et tilbud, hvis du ønsker det.